Уникална "Чудо" рецепта с чесън, мед и ябълков оцет за лечение на високо кръвно, артрит, затлъстяване, рак и др.

категория: здраве

Проучвания доказват чудодейните свойства на комбинацията от чесън, ябълков оцет и мед, която може да лекува най различни болести от рак до артрит. Експертите твърдят, че това здравно трио може да премахне мускулни, или ставни болки, артрит, астма, високо кръвно налягане, хемороиди, безплодие и импотентност, зъбобол, настинки и инфекциозни заболявания, затлъстяване, язви, намалява високото кръвно налягане и холестерол, намалява риска от рак на гърдата и дебелото черво, стимулира имунната система.

Изследвания към MD Anderson Хюстън онкологичен институт в Хюстън, на Пенсилванския държавен университет твърдят, че някои съставки в комбинацията чесън-ябълков оцет-мед предотвартяват рак на гърдата, дебелото черво, хранопровода и кожата.

Д-р Хен Лий Tsno пише в уважаван вестник в Китай, че пациенти, лекувани с това чудо преди закуска, показват забележително намаляване на високо кръвно налягане и холестерола за по-малко от седмица. Ralim диетолог Emlio Stelfani,
които с години правят научни изследвания са доказали без съмнение, че чесън, ябълков оцет и мед, са магически елексир на природата.

Рецептата с чесън, мед и ябълков оцет:

Ето как можете да направите сами своето домашно медицинско чудо...

Поставете следното в блендер:
- 1 чаша ябълков оцет
- 1 чаша мед
- 8 скилидки чесън

Пуснете блендера на висока скорост за 60 секунди. Изсипете сместа в стъклен съд. Оставя се в хладилник в продължение на пет дни. Нормалната доза е две супени лъжици в чаша вода или плодов сок, гроздов или портокалов сок преди закуска. Нивата на вредният холестерол падат значително при хора,които са консумирали от вълшебната течност. Едно изследване на 261 възрастни пациенти от Германската асоциация на общопрактикуващите лекари,твърди, че серумния холестерол и триглицеридите - фактори, свързани с риска от сърдечно-съдови заболявания са намалели значително от редовната употреба на чесън и оцет в храната.

В рамките само на няколко седмици, болните могат да извършват обичайните си дейности, благодарение на този прост тоник.